Om Axtech

redKnows – Made by Göteborg

 

RedKnows är ett varumärke som tillhör Axtech AB, ett svenskt privatägt företag med placering i Göteborg som specialiserar sig på GPS-baserad kommunikation och GPS-tracking. Axtech har utvecklat och sålt redKnows GPS-baserade produkter och tjänster sedan 2003 med egen utveckling av hårdvara och mjukvara. Företaget äger en gedigen teknisk kompetens och har genom åren lanserat flertalet GPS-baserade trackers och fleetmanagement-produkter.

 

RedKnows varumärke står för hög kvalitet och kundnära utveckling. Vi vill med vår körjournal tillhandahålla en lättanvänd tjänst som vem som helst skall kunna använda i sin verksamhet. Vi har en nära kommunikation med våra kunder. Av oss får du råd före köp och support efter köp av samma personer.

 

Vårt varumärke redKnows är väl etablerat på den svenska marknaden, samt i övriga Skandinavien. Vi har idag mer än 10000 kunder. Utöver redKnows körjournal har vi även en produktserie inriktad mot stöldskydd: redKnows Plus GPS-tracker och en mer avancerad fleet management-serie för uppföljning av vägunderhåll inriktad mot mot bl.a. kommuner. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling för att hålla oss i den tekniska framkanten på en marknad med snabb utveckling.

Medlem i 1-Telematics Alliance

 

Axtech är sedan 2015 stolt medlem i 1-Telematics Alliance, en samarbetsallians för Europeiska företag inom Fleet Management. Alliansen startades i maj 2014. 1-Telematics Alliance  består av 15 företag från 15 olika länder i Europa som alla har etablerad verksamhet inom Telematik och Fleet Management (TFMS). Syftet med alliansen är att utbyta erfarenheter och samverka för att skapa de bästa förutsättningar för våra respektive marknader och för våra kunder. Axtechs kunskap tillsammans med våra allianspartners  erfarenheter och kunskaper om sina respektive marknader ger oss möjligheten att skapa:

 

•  De bästa telematiklösningarna med bästa värde för kunden.  •  Ett nätverk av installatörer och säljstöd med kontakter över hela Europa.  •  Gemensamma erbjudanden över de Europeiska gränserna

 

Förtroende, integritet och kvalitet är värderingar som genomsyrar alliansen. Läs mer om alliansen på www.1-telematics.com

Intresserad av elektronisk körjournal?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.