Våra samarbeten

Vi samarbetar gärna med företag som kan erbjuda produkter och tjänster som kan komplettera våra egna. Tjänsterna skall erbjuda nytta för våra kunder samt vara ett frivilligt komplement till körjournalen.  Nedan ser du aktuella samarbeten. Vi  fyller på listan allt eftersom vi hittar passande samarbetspartners.

 

Vi ingår även gärna i samarbeten med andra företag inom Telematik. Vi är sedan 2015 medlem i det internationella nätverket 1-Telematics Alliance som består av Europeiska företag som specialiserar sig på Fleet management.

 

 

Bygmestervej 5
2400 København NV
Danmark
Tel. 08 – 4468 2066

ORDERSTYRNING  – Orderhanteringsprogram för hantverkare

 

 

Axtech har ingått ett samarbete med Orderstyrning, ett av Nordens ledande orderprogram för hantverkare. Orderstyrning ger full överblick av dina projektorder, din ekonomi och dina medarbetares status på jobb. I Orderstyrning skapar du lätt erbjudanden och beställningar, fyller i nödvändig kvalitetssäkring och fakturerar – allt på en och samma digitala plats.

Det enda du behöver göra i Orderstyrning är att du och/eller dina medarbetare registrerar tid och materialanvändning i varje order och uppgift. Det kan du göra antingen på datorn eller via Orderstyrnings app. Du kan ta och dela bilder och ritningar med dina kunder och partners. Enkel registrering av alla kostnader och status i uppdragen underlättar att snabbt få iväg en fakturera direkt när ett projekt är klart – och på så sätt säkerställa ett bättre kassaflöde.

 

Med Orderstyrning får du:

– Översikt över alla pågående arbeten

– Exakt mängd tid och material på varje uppgift

– Fakturering utan förlust för att du glömt registrera vissa kostnader

– App med registrering av tid och material, kvalitetssäkring och dokumentation

– Webbshop med översikt över dina grossistpriser

 

Axtech rekommenderar Orderstyrning som orderhanteringsprogram och kommer att fortsätta utveckla samarbetet. För mer information, klicka här: Orderstyrning.se

Intresserad av elektronisk körjournal?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.